fbInstagram

БУЛАТОВИЋ ИЗНОВА ПРЕДСЕДНИК ВСС-А

Labud Bulatovic foto

             На седници Скупштине Ваздухопловног савеза Србије на којој су били присутни представници 34 клуба, Лабуд Булатовић је изабран поново за председника. Изабрани су и нови чланови Управног и Надзорног одбора.
             У понедељак, 24. априла, на изборној седници Скупштине Ваздухопловног савеза Србије, Лабуд Булатовић добио је трећи мандат као први човек ове институције. За њега су гласала 33 клуба, док је један био уздржан.
             Булатовић је дугогодишњи друштвени активиста, спортски радни у ваздухопловном спорту. Председник је "Народне технике" Савски венац. Члан је аероклуба "Савски венац" од његовог оснивања, а председник новоформираног клуба од 1998. године. Један је од оснивача Савеза ваздухопловних спортова Београда и председник тог Савеза и Ваздухопловног савеза Београда од 1999. до 2006. године. Био је председник Управног одбора Ваздухопловног савеза Србије од 2008. године, а од 2012. године председник ВСС-а.
             На овој скупштини, изабран је и нови Управни одбор ВСС-а који ће у наредном периоду чинити: Никола Боровац, Бојан Бургер, Срђан Срдић, Драган Јевтић, Александар Вег, Горан Ђурковић, Горан Вучковић, Милорад Матић, Ненад Кузмановић, Драгослав Радовић и Лабуд Булатовић. Мирко Зорић, Мирко Павловић и Никола Цвјетичанин су нови чланови Надзорног одбора који ће током наредне четири године контролисати рад Савеза.

fer play2014