fbInstagram

ПОБЕДНИЦИ ДРЖАВНОГ ПРВЕНСТВА И ЛИГЕ СРБИЈЕ У ПРЕЛЕТУ ПАРАГЛАЈДЕРОМ ЗА 2022.ГОДИНУ

 5

У недељу 9. октобра у Вршцу је одржано проглашење победника лиге Србије у параглајдингу у дисциплини прелет, као и нових државних првака у овом спорту. Добре резултате су пилоти параглајдера сакупили током године на претходно одржаним такмичењима у Вршцу и Краљеву.

Државни првак је постао Предраг Дудић из Параглајдинг клуба „Голија“ Рашка. Друго место је освојио његов колега из клуба Срђан Кесић, а треће место Александар Пешић из КСЛиБ „Арес“ Београд. У спорт класи најбољи је био Небојша Росић, такође из београдског клуба „Арес“, испред другопласираног Дејана Валека из АК „Кумулус“ Нови Сад и трећепласираног Драгана Стевића из ПК „Бели орлови“ Пожаревац. Екипно титулу државног првака су понели пилоти из КСЛиБ „Арес“ из Београда. Друго место су освојили пилоти из ПК „Голија“ Рашка, а треће место СК „FlyFit“ Београд.

Победник лиге Србије у параглајдингу за 2022.годину је Александар Пешић из КСЛиБ „Арес“ Београд. Друго место је освојио Марко Милутиновић из СК „FlyFit“ Београд, а треће место Предраг Дудић из ПК „Голија“ Рашка. У спорт класи поредак је био исти као и за државно првенство: 1.Небојша Росић, 2.Дејан Валек, 3.Драган Стевић. У адреналин класи прво место је освојио такође Небојша Росић, друго место Владимир Јовић и треће место Немања Ђорђевић. Екипно идентично као и за државно, најбољи у лиги су пилоти из: 1.КСЛиБ „Арес“, 2.ПК „Голија“ Рашка и 3. СК „FlyFit“ Београд.

 

fer play2014