fbInstagram

ДРУГИ ЕДУКАТИВНИ ПАДОБРАНСКИ КАМП

GOPR6386

Након успешних организација два национална рекорда у падобранству („8-way“ женски рекорд и „25-way“ мешовити рекорд) и првог едукативног падобранског кампа, Удружење жена-летача Србије уз несебичну помоћ Министарства одбране, Команде РВиПВО и 204.вб, уз сарадњу са Падобранским клубом "Архистратиг" из Београда и  подршком Ваздухопловног савеза Србије, организује и ове године 2. ЕДУКАТИВНИ ПАДОБРАНСКИ КАМП.

Теме и циљеви овог кампа су:

  • Теоретска припрема и практично усавршавање слободног пада код висинских скокова, инструктора падобранства и младих цивилних и војних падобранки и падобранаца – кандидата, из падобранских центара Србије, који су се определили за ове дисциплине.
  • подизање безбедности скакања наших падобранаца и упознавање наших инструктора са савременом методиком и правилима обуке модерних светских и европских падобранских школа, са освртом на психо-физичко и емотивно стање и понашање падобранаца.

Камп ће се одржати из два дела:

1. део Кампа: 05-06. мај 2018.г. (субота и недеља), на Спортском аеродрому Лисичји Јарак код Београда: долазак свих учесника и теоретска припрема са инструкторима падобранства, помоћницима инструктора и спортским падобранцима са дозволама (крит.А,Б и Ц), по програму рада и сатници која ће бити достављена пријављеним учесницима.

2. део Кампа: 07.-11.мај 2018. г. (понедељак-петак), на војном аеродрому у Батајници: наставак практичног дела Кампа са свим учесницима, где ће се поред рада са инструкторима на земљи, изводити и скокови из војног хеликоптера МИ-17.

До сада је пријављено 50 падобранаца (инструктора и падобранаца са А, Б и Ц дозволом), који ће учествовати на овом Кампу. Кампом руководе наши најбољи инструктори из земље и иностранства.

Удружење жена-летача Србије

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

fer play2014