fbInstagram

ОДЛУКЕ УПРАВНОГ ОДБОРА ВСС

Capture3 compressed

Управни одбор  Ваздухопловног  савеза Србије је на 12. седници  одржаној 14. фебруара 2019. године донео следеће одлуке:

-Одлука о спровођењу јавне расправе о Нацрту статута Ваздухопловног савеза Србије;

Закључак Управног одбора и предлог текста Нацрта статута ВСС објављени су на сајту ВСС, а такође достављени и свим клубовима чалновима ВСС путем званичне мејлинг групе.

-Одлука о одржавању свечаности проглашења најбољих спортиста Ваздухопловног савеза Србије за 2018.годину;

Проглашење најбољих спортиста Ваздухопловног савеза Србије по гранама ваздухопловних спортова и Спортиста године у Ваздухопловном савезу Србије за 2018.годину, извршиће се  27.2.2019. године, са почетком у 12.00 часова у клупским просторијама Ваздухопловног савеза Србије - ресторан "Аероклуб", у Улици Узун Мирковој бр. 4/I у Београду.

-Одлука о формирању иницијативног одбора за организовање Европског првенства у ракетном моделарству 2021. године и Светског првенства у ракетном моделарству 2022. године.

Кандидатура - Европско првенство 2021. године, односно Светско првенство 2022. године одржаће се у Зрењанину, а организатор је Ваздухопловни савез Србије.

Иницијативни одбор за организацију ових такмичења је:

1. Драган Јевтић

2. Срђан Пелагић

3. Светлана Брадић

-Одлука о пријем у чланство ВСС Ваздухопловно спортског удружења „РЦ Дрон“ из Београда на основу молбе наведеног клуба и приложене документације о регистрацији и статута клуба.

fer play2014