fbInstagram

ТРИ НА ЈЕДАН

13335591 10153478438041207 1600081566488765982 n Copy

У сјајној атмосфери на такмичењу у прецизном слетању параглајдером „Гоч опен“, тројица пилота поделила су прво место.

Такмичење је одржано 04.-05. јуна  у Врњачкој Бањи, у организацији Спортског клуба Вертиго, из Врњачке Бање. Организатори су се максимално потрудили да се такмичење припреми и протекне у најбољем реду, уз значајну помоћ локалне самоуправе и привреде. Много труда је уложено у припрему полетишта и слетишта, уз веома амбициозне планове за наставак и летачке сезоне и радова.

Време, нажалост, није ишло на руку организатору и такмичарима, тако да је одржана само једна серија. Поред времена и електроника за мерење резултата је имала неки технички проблем, иако је стигла потпуно нова, пред само такмичење, тако да се мерење вршило на стари начин, ослањањем на вид судије и помоћника.

„Обзиром да смо имали само једну серију, а можда и неким делом због начина мерења, имали смо ситуацију да су три такмичара имала исти резултат (и то 000 цм), тако да су њих тројица поделили прво место“, каже Чедомир Станковић из СК „Вертиго“. Тако су се на победничком постољу нашли Слободан Малетић, Горан Ђурковић и Тодор Недовић.

У екипном делу најбоља је била екипа МГ Мивела, друга је била екипа Монтенегро, а трећа Бели Орлови.

По завршетку такмичења су победницима подељене медаље, пехари и робне награде, на пригодној свечаности у хотелу Краљ.

fer play2014