fbInstagram

ОБАВЕШТЕЊЕ – РАД ВАЗДУХОПЛОВНОГ САВЕЗА СРБИЈЕ У ВАНРЕДНОМ СТАЊУ

Capture3 compressed

Поштовани, обавештавамо Вас о раду Ваздухопловног савеза Србије за време трајања ванредног стања у Републици Србији.

Канцеларија ВСС ради на уобичајен начин, уз организацију рада пре свега путем средстава електронске комуникације.

На тај начин можете за све информације контактирати канцеларију ВСС путем званичних мејл адреса: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Такође, све нове информације можете пратити путем сајта ВСС: www.vss.rs, ФБ стране ВСС: VSSrbije и Инстаграм стране ВСС: vazduhoplovni_savez_srbije.

Уједно, подсећамо такмичаре, спортске раднике и ваздухопловне организације да су рокови прописани правилницима ВСС ван снаге, због тренутне ситуације, те да захтеве за издавање такмичарских дозвола можете поднети до краја текуће године, у време када Вам је потребна такмичарска дозвола. Такође, подсећамо и да су сва такмичења из календара такмичења ВСС у априлу месецу суспендована или отказана, и да ће се информације о даљим активностима благовремено објавити путем званичних мејл група ВСС за сваку дисциплину ваздухопловног спорта, сходно развоју ситуације у држави.

Све друге захтеве и дописе који се тичу Ваших активности и спортског ваздухопловства, можете уобичајено доставити на наведене адресе и у најбржем могућем року ће Вам бити одговорено.

Хвала на разумевању.

С поштовањем,

Ваздухопловни савез Србије

fer play2014