fbInstagram

Одржан Делта куп

2

                Протеклог викенда 07.-08.10.2017. год. на београдском спортском аеродрому ''Лисичји Jарак'' одржано је падобранско такмичење у скоку на циљ ''Делта куп 2017'' у организацији Падобранског клуба ''Делта'' из Београда.

                На такмичењу је учествовало пет екипа из Србије и окружења које су чинили: АК "Птуј" из Словеније, "Skydive" Бања Лука, и домаће екипе "Небеске видре 1"," Небеске видре 2" и ПК "Делта".

                "Метеоролошки услови на аеродрому ишли су на руку такмичарима првог дана такмичења док су другог дана били нешто сложенији са учесталијим променама интензитета ветра и турбуленцијом у приземном слоју. Наведени услови допринели су занимљивој завршници другог дана такмичења приликом извођења седмог и осмог скока јер су прве три екипе које су се издвојиле претходног дана имале веома малу резултатску разлику," каже Слободан Марковић, директор такмичења.

                Такмичење је одржано у пријатној, пријатељској и коректној атмосфери којој су пре свега допринели сами такмичари али и службена лица такмичења као и лица из техничка подршке фирме "SkyLab Circuits" и ПК "Сребрни змај".

                Прво место појединачно са изузетно добрим резултатом од свега 5 цм из 8 скокова освојио је Петер Балта из екипе АК "Птуј", друго место припало је Дејану Цветковићу из екипе "Небеске видре 1", док је треће место заузео Радослав Кораћ из екипе ПК "Делта".

         Екипни поредак био је: АК" Птуј" - прво место, "Небеске видре 1" - друго место, ПК "Делта" - треће место.

 

 

fer play2014