fbInstagram

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА – ОДРЖАВАЊЕ ВАЗДУХОПЛОВНИХ ТАКМИЧЕЊА

Capture3 compressed

У складу са тренутном ситуацијом пандемије корона вируса „Covid-19“ и одлукама Владе Републике Србије, Министарства здравља и Министарства омладине и спорта, као и проглашеним ванредним стањем на територији Републике Србије, Ваздухопловни савез Србије захтева од свих својих чланова да се придржавају наведених мера које треба да доведу до нормализације живота и рада.

С тим у вези, ВСС уз иницијативу и сагласност локалних организатора, одлаже организацију следећих такмичења:

1. Државно првенство Ф1Н и ревијално Ф1Н-150, непосредни организатор АК „Сомбор“, место одржавања Сомбор, планирани датум 4.април 2020.

2. Зрењанин Индор Опен Ф1Н и Ф1Н-150, непосредни организатор АК „Зрењанин“, место одржавања Зрењанин, планирани датум 19.април

3 1.коло купа Србије за сениоре и јуниоре, непосредни организатор АК „Фрањо Клуз“ Земун, место одржавања Арадац код Зрењанина, планирани датум 25.април

О накнадном одржавању или потпуном отказивању горе наведених такмичења, бићете накнадно обавештени.

Остала такмичења на отвореном простору се не отказују за сада, али постоји могућност и њиховог одлагања јер је и сама организација такмичења у оваквим околностима отежана.

У међувремену, молимо Вас да се придржавате свих прописа и одлука Владе Републике Србије у ситуацији ванредног стања на територији наше државе.

                                                                       Ваздухопловни савез Србије

                                                                       генерални секретар

                                                                       Жељко Овука

fer play2014